Veel gestelde vragen

Over Fietsen-Zaak.nl

Op Fietsen-Zaak.nl kun je producten en de diensten van tientallen verschillende fiets gerelateerde websites vinden en op je gemak vergelijken. Nadat je voor verschillende producten naar de foto’s, specificaties en reviews hebt gekeken, selecteer je de fietsenzaak en/of website van jouw voorkeur. Door je deze dienst aan te bieden hopen we je te helpen bij het vinden van de best mogelijke aankoop.

Als consument kun je 100% gratis gebruikmaken van onze website. Het staat je vrij om producten te vergelijken, er informatie over te lezen en mening/beoordelingen te lezen of te schrijven over een product/dienst of winkel. We vragen consumenten absoluut geen geld voor het gebruik van onze website en/of diensten.

Fietsen-Zaak.nl heeft andere bronnen van inkomsten:

Nadat je (consument, bezoeker van onze website) een product hebt geselecteerd en de winkel van je voorkeur hebt gekozen, kun je doorklikken naar de website van de winkel/website, waar je het product kunt kopen of verder op de website kunt oriënteren. Voor die klik die je maakt, rekenen wij een klein bedrag voor de winkel (officieel en in vakjargon heet dit CPC, cost per click).

Het is niet zo dat winkels/websites Fietsen-Zaak.nl een bedrag kunnen betalen om hoger in de lijst terecht te komen. Die volgorde is afhankelijk van de sortering die de consument zelf kiest. Fietsen-Zaak.nl is 100% een geheel onafhankelijke partij en heeft op geen enkele wijze belangen in bepaalde winkels en of websites.

Nog steeds hulp nodig?

Kom in contact met Fietsen-Zaak.nl

[wpforms id="6884" title="false" description="false"]